Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Voor de achtste ronde van de onderlinge competitie werden op de Eerbeekse Schaakclub 7 partijen gespeeld. Paul van Berkum verloor van Ed v.d. Griendt die ongeslagen aan de kop van de ranglijst staat. De overige partijen eindigden als volgt: Henk de Bruin – Jaap Neuteboom 1-0, Gerrit v.d. Spreng – Wim Geurink remise, Gerard Schut – Jan Breij remise, Theo Heijerman – Johan Put 1-0, Hil v.d. Burg – Gerrit Nikkels 0-1, Ina Hoeve – Wim Verhagen 0-1.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.