Jonge Eerbekenaar onder invloed van alcohol achter het stuur

EERBEEK – Een 18-jarige jongen uit Eerbeek is zaterdagavond in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook was de jongen niet in het bezit van een rijbewijs.

Agenten zagen rond 23.00 uur een personenauto rijden over de Wasacker in Eerbeek. Toen de bestuurder de agenten zag, remde hij hard en kwam midden op een verkeersdrempel tot stilstand. Agenten hebben vervolgens een blaastest bij de bestuurder afgenomen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij een promillage van 1,2. De jongen was niet in het bezit van een rijbewijs. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.