Home / Eerbeek / Oliebollenactie ANBO Eerbeek

Oliebollenactie ANBO Eerbeek

HALL / EERBEEK – Leden van de ANBO in Eerbeek gaan donderdag 8 november weer oliebollen bakken. Dit gebeurt bij de SHE in Hall. De verkoop van de oliebollen start vrijdag om 09.00 uur. Vanaf het Enknest in Eerbeek gaan de eerste verkopers hun route lopen. Zij hebben niet alleen oliebollen bij zich, maar ook appelbeignets. Voor 5 euro krijgt men tien oliebollen of vijf appelbeignets. Een ieder die vrijdag niet de hele dag thuis is, maar wel oliebollen of appelbeignets wil kopen, kan terecht bij het Enknest aan de Enkweg in Eerbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.