Home / Bronkhorst / Succesvolle IJsselruiters

Succesvolle IJsselruiters

BRUMMEN – SGW staat voor samengestelde wedstrijd. Dit betekent dat men een dressuurproef, springparcours en een cross moet rijden. Enkele combinaties van de IJsselruiters uit Brummen zijn ook actief in de SGW, met prachtige resultaten.

In het weekend van 27 november zijn er 2 leden van PC de IJsselruiters gestart tijdens de Gelderse kampioenschappen SGW in Barchem.
Nicole van Eck en Ceryl Hissink startten met hun pony’s Spirit en Happyness, waarmee ze al meerdere prijzen hebben gewonnen zowel in de SGW, als ook in de dressuur en het springen. De dressuurproef van Nicole en Spirit werd beloond met 189 en 200 punten, een foutloos parcours en een foutloze cross binnen de tijd. Dit was goed voor de titel Kring kampioen Eventing 2012 regio Gelderland.
De dressuurproef van Ceryl en Happy werd beloond met 191 en 198 punten. De combinatie reed verder een foutloos springparcours en had 2 weigeringen in de cross. Dit resultaat was goed voor een 5e plaats van Gelderland. Dit was voor beide combinaties een mooie afsluiting van het buitenseizoen
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.