Home / Bronkhorst / Kampioenen 65+ Toernooi BTC

Kampioenen 65+ Toernooi BTC

BRUMMEN – Tussen de vallende bladeren is eind oktober het 65+ Toernooi van Beckson Tennisclub Brummen gespeeld. Bij dit jaarlijkse toernooi wordt in koppels gespeeld, waarbij de gezamenlijke leeftijd minimaal 65 jaar moet zijn. Er is gespeeld in diverse klasses. In het finale weekend werden de deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een lekker najaarszonnetje. In afwachting van de prijsuitreiking werd snert en iets lekkers van de skottelbraai gepresenteerd. Na de spannende finales zijn de volgende kampioenen gehuldigd: Romy Pietersz en Jacqueline Kool, Dames Dubbel 5; Cecilia Jolink en Carla Wagenaar, Dames Dubbel 7; Gurthy Smith en Jeroen Mulder, Gemengd Dubbel 5; Henrike Grevers en Remko Lochtenbergh, Gemengd Dubbel 7; Jan Paul Wijgman en Martin Beuwer, Heren Dubbel 5.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.