Inwoner van Lieren wint 100.000 euro in loterij

LIEREN – Mevrouw De Pater uit Lieren is verrast door Rick Brandsteder van de VriendenLoterij. Zij is deelnemer aan doe loterij en wint 100.000 euro. Bij de VriendenLoterij win je samen. Daarom wint zij ook een reischeque van € 10.000,- om samen met familie of vrienden een vakantie te beleven.

Mevrouw de Pater werd thuis verrast. "We zijn al lang niet op vakantie geweest en met deze cheque kunnen we naar de Malediven, onze droombestemming!", aldus de gelukkige winnares.
Het TV programma VriendenLoterij de Winnaars wordt elke zondag rond 19.20 uur uitgezonden op RTL 4. Deze uitreiking wordt zondag uitgezonden.

De VriendenLoterij steunt al meer dan 20 jaar goede doelen die werken aan verbetering van gezondheid en welzijn in Nederland. Deelnemers kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van de lotprijs gaat. Inmiddels spelen bijna een half miljoen deelnemers mee voor 41 goede doelen en 3.800 clubs en verenigingen. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen gegeven. Organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage. Win je een prijs bij de VriendenLoterij, dan delen je vrienden daarin mee.
De VriendenLoterij is onderdeel van de Goede Doelen Loterijen, waartoe ook de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij behoren. De directie van de drie loterijen wordt gevoerd vanuit Novamedia. Novamedia/Postcode Loterijen is de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.vriendenloterij.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.