Home / Eerbeek / Geslaagde senioren dorpsdag

Geslaagde senioren dorpsdag

EERBEEK – De seniorendag in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek gehouden door SWB, Sprengenland Wonen en Dorpsraad Eerbeek-Hall is druk bezocht. Honderd bezoekers kwamen af op de informatiemiddag voor senioren. Men werd bijgepraat over veiligheid in en om het huis en hoe je het beste lang en goed kan wonen in je eigen huis,. Ook kon men kennismaken met de vele activiteiten die in het Tjark Riks gehouden worden, zoals linedance en koersbal. Het Enkhuus was aanwezig om haar soepinloop te promoten. Het was een gezellige en ontspannen dag met heerlijke Molukse, Turkse en Nederlandse hapjes. SUB (Serenade uit Blik van de Eendracht) zorgde voor de muzikale noot.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.