Consumentenbond bevestigt: DekaMarkt goedkoop

  REGIO – DekaMarkt is met A-merken goedkoper dan Albert Heijn, C1000, Deen en Vomar. Het huismerk van Deka kost minder dan dat van Jumbo, bijvoorbeeld. Dat blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond. DekaMarkt heeft vestigingen in onder andere Brummen, Doesburg, Eerbeek en Rheden.

  De prijspeilers van de consumentenorganisatie gingen onlangs met een flinke boodschappenlijst het land in. Ze bezochten 66 winkels van negentien Nederlandse supermarktketens en vergeleken in het diepste geheim 14.0000 prijzen van bijna 300 producten.
  Eén van de conclusies, die de prijspeilers trokken, was dat A-merken bij de DekaMarkt ongeveer zes procent goedkoper zijn dan bij AH en C1000. Maar ook Deen en Vomar zijn met A-merken duurder.
  Met de huismerken is Deka minstens tien procent goedkoper dan C1000, AH en Plus en bijna zes procent goedkoper dan Jumbo. Directeur DekaMarkt Onno de Groot: “We zijn erg blij met de uitkomsten van de peiling door een onafhankelijk en deskundig instituut als de Consumentenbond. Wij beloven de klanten dat we op deze weg voortgaan. Gezinnen die het graag zuiniger aan willen doen, weten in elk geval waar ze moeten zijn: bij de DekaMarkt.”
  DekaMarkt.

  DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft 86 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn een uitstekend en onderscheidend aanbod in versproducten, vriendelijk en deskundig personeel en lage prijzen.

  Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.
   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.