Home / Bronkhorst / Basisschool De Dobbelsteen ontbijt

Basisschool De Dobbelsteen ontbijt

BRUMMEN – Basisschool De Dobbelsteen in Brummen heeft 30 oktober meegedaan met het Nationale Schoolontbijt. Alle kinderen kregen van bakker Teeselink verschillende soorten brood aangeboden; van krentenbollen en mueslibollen tot heerlijk bruin brood. De kinderen kregen daarbij fruitpasta, appelstroop, boter en melk. Dit werd allemaal verzorgd door het voorlichtingsbureau Brood. De oudercommissie zorgde ervoor dat ook ham en kaas op brood belegd kon worden. Alle kinderen hebben gesmuld van al het lekkers.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.