Home / Dieren / Beroepen in de vakantie

Beroepen in de vakantie

DIEREN – Vier BSO’s van Kinderij voegden zich afgelopen herfstvakantie weer samen om er een fantastische Vakantie BSO van te maken. De locatie De Burcht, gevestigd in de Koningin Emmaschool in Dieren, was bij uitstek een ideale locatie om je een hele dag te kunnen vermaken. Het thema was Beroepen en van verschillende aspecten werd iets gekozen. Zo werd de schipper van het Pintje geïnterviewd tijdens een overtocht over de IJssel. Papieren bootjes zijn te water gelaten. Ook is er primitief gekookt. Er zijn zandtekeningen gemaakt en de kinderen hebben een Breakdance les gevolgd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.