Home / Dieren / Inbreker aangehouden in Dieren

Inbreker aangehouden in Dieren

DIEREN – Op woensdagmorgen 31 oktober is een 21-jarige Dierenaar aangehouden op de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren. Hij wordt ervan verdacht een laptop te hebben ontvreemd uit een woning aan de Betuwestraat in Arnhem begin oktober.
De man wordt ervan verdacht tussen woensdagavond 3 oktober en donderdagochtend 4 oktober te hebben ingebroken in de woning. Hierbij heeft hij een laptop weggenomen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.