Home / Angerlo / Nieuwe expo Galluskerk

Nieuwe expo Galluskerk

ANGERLO – In de Galluskerk in Angerlo is van 10 november tot en met 2 december een nieuwe expositie te zien: deze keer zijn het werken van Leo Schok, Bert Tigchelaar, Janny Peter en Jan te Mebel. De kerk is ieder zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur vrij toegankelijk. Drie kunstenaars zijn als vrijwilliger verbonden aan SEW de Helling in Arnhem. Zij geven les in edelsmeden. Daarnaast zijn er kleurrijke werken te zien, met een knipoog naar het realisme en het surrealisme.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.