Home / Rheden / Diva Dichtbij op Rhederhof

Diva Dichtbij op Rhederhof

RHEDEN – Zanger Hans Langhout komt woensdag 14 november naar Rhederhof in Rheden om daar te zingen voor de bewoners. Langhout is één van de divo’s van de Stichting Diva Dichtbij. Deze organisatie verzorgt intieme concerten voor mensen die langdurig ziek zijn en in verpleeghuizen verblijven. De zanger zingt niet vanaf het podium, maar in aan de rand van het bed. Dit maakt een optreden persoonlijk en oprecht. Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door de Lions Club Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.