Home / Eerbeek / Nieuw logo voor Hongerpotjes

Nieuw logo voor Hongerpotjes

EERBEEK – De Hongerpotjes in Eerbeek zijn de afgelopen weken vernieuwd. De potjes zijn allemaal voorzien van een nieuw logo, omdat het oude niet meer klopte. Het nieuwe logo, ontworpen door Carmen van Brussel, is een wortel, met een daaruit groeiende plant. Ieder leven heeft een goede voedingsbodem nodig, is het idee erachter. Voldoende eten voor kinderen en de mogelijkheid tot onderwijs. De Hongerpotjes hebben dit keer 621,90 euro opgebracht, waarvan 455 euro een gift was van de SKKB.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.