Home / Bronkhorst / Plankoline voor Sparta

Plankoline voor Sparta

BRUMMEN – Gymnastiekvereniging Sparta in Brummen is sinds kort de trotse eigenaar van een echte plankoline. Dankzij Joris Knoppers van Knoppers Bedrijfsondersteuning kunnen de gymnasiasten met dit nieuwe toestel aan de slag. De plankoline is een veiliger alternatief voor de houten springplank, die een grote kans op blessures gaf. De plankoline is een soort kleine trampoline, waarbij de belasting op enkels en knieën lager is. Dit nieuwe toestel geeft minder kans op blessures en wordt bovendien ook in wedstrijden gebruikt, dus het is belangrijk dat Sparta hierop kan oefenen. De vereniging is Knoppers dan ook zeer dankbaar.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.