Home / Hoog-Keppel / Bronckhorst stoot zwembaden af

Bronckhorst stoot zwembaden af

HOOG-KEPPEL – Het kan maar zo zijn dat het Hessenbad in Hoog-Keppel over een poosje nog het enige zwembad is binnen de gemeente Bronckhorst. De gemeente wil de zwembaden overdoen aan marktpartijen. Lukt dit niet, dan wordt het bad door de gemeente gesloten. Bronckhorst vindt één zwembad genoeg. Het Hessenbad is eigendom van de Stichting Zorgbad Zonnewater en krijgt geen subsidie meer van de gemeente. Het is de bedoeling dat voor de andere baden eenzelfde overname wordt geregeld. Zo niet, dan is het einde oefening.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.