Home / Bronkhorst / IJsselboei zoekt dirigent

IJsselboei zoekt dirigent

BRUMMEN – Shantykoor de IJsselboei uit Brummen is op zoek een nieuwe dirigent(e). Anja Luyt heeft het koor jaren met veel plezier gedirigeerd, maar neemt per 1 januari afscheid. En dus wordt gezocht naar een nieuwe leider voor het koor. Daarnaast zijn er nieuwe accordeonisten nodig, die de zangers graag muzikaal willen begeleiden. Ook zangers zijn welkom, maar er zijn momenteel genoeg dames. Er wordt iedere vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in Plein Vijf in Brummen. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar info@deijsselboei.nl. Mensen in Eerbeek die eens kennis willen maken met de IJsselboei, kunnen op vrijdag 23 november genieten van een repetitie in het Tjark Riks Centrum.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.