Cursus genealogie

DIEREN – SeniorWeb start vrijdag 16 november in de bibliotheek in Dieren met een nieuwe cursus genealogie, stamboomonderzoek voor beginners met behulp van computer en internet. Deze is interessant voor mensen die op zoek willen naar hun eigen familieverleden, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Stap voor stap krijgen de deelnemers aan de cursus uitleg over genealogie. Ze leren gegevens verzamelen bij de eigen familie en vervolgens verder zoeken op internet. Ook krijgen zij een handleiding om te zoeken in archieven en uitleg over het programma Aldfaer, waar alle gegevens gestructureerd in kunnen worden bewaard. Inschrijven kan via www.seniorwebrheden.nl, bij Marina Jansen, tel. 026-4952611, of Jan Pijfers, tel. 026-4955545, of via het inschrijfformulier in de bibliotheek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.