Zon in de Schoorsteen, speel Sinterklaas

REGIO – De Zonnebloem-afdeling Dorpenstreek begint weer met de actie Zon in de Schoorsteen, die ieder jaar wordt gehouden in de Sinterklaastijd. Langdurig zieken, gehandicapten en eenzame ouderen krijgen een pakje thuis op 5 december. Iedereen mag een pakje samenstellen en inpakken. Een gedichtje of tekening daarbij wordt zeker gewaardeerd. Vervolgens mag de maker ervoor kiezen dit pakketje zelf af te geven op een opgegeven adres of dit door de Pieten van de Zonnebloem te laten doen. Iedereen die aan deze actie mee wil doen, kan zich aanmelden bij Gonny Hendriks, tel. 055-5063634 of zonnebloem.afd.dorpenstreek@hotmail.com. Wie iemand kent die binnen de doelgroep valt en waar een pakje goed op zijn plaats zou zijn, kan dit eveneens aan Gonny doorgeven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.