Afscheid van de buurtbus

BRUMMEN – Dierenaar Frits Materman reed dinsdag voor de laatste keer als chauffeur van de Buurtbus het traject Leuvenhein-Brummen–Zutphen. Aangezien hij deze week 75 jaar wordt moet hij helaas – na 5 jaar trouwe dienst – als Buurtbuschauffeur stoppen bij de BBL (Buurtbus Brummen-Leuvenheim). Deze laatste rit is echter niet geheel ongemerkt voorbij gegaan, want de bus was voorzien van opvallende teksten, waarmee duidelijk werd weergegeven dat Frits dit vrijwilligerswerk erg zal missen. Besturen van voertuigen – liefst zo groot mogelijk – is nog steeds z’n lust en z’n leven. In zijn werkzame leven was hij ook chauffeur.
Bij aankomst op het Marktplein in Brummen werd hij opgewacht door echtgenote Renate, familie en collega-chauffeurs. Waarnemend voorzitter Rein Put memoreerde het enthousiasme en de klantvriendelijkheid van Frits en sprak zijn waardering en genoegen uit voor het feit dat hij nog bereid is om hand- en spandiensten voor de BBL te blijven verrichten
Als dank ontving echtgenote Renate een bos bloemen en Frits een enveloppe met inhoud.Tenslotte werd nog een gezellig uurtje nagepraat bij de IJs-lunchsalon Corleone.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.