Home / Hall / Aan de stamppot bij Zonnebloem

Aan de stamppot bij Zonnebloem

HALL – De Zonnebloem afdeling Brummen bood een stamppotbuffet aan hun gasten aan in restaurant Bello in Hall. Ruim 100 gasten en vrijwilligers namen deel aan deze maaltijd.
In de sfeervolle ambiance van het restaurant was gezorgd voor een uitgebreid en overvloedig assortiment stamppotten, bereid waren zuurkool, boerenkool of hutspot. De medewerkers van Bello waren meer dan voorkomend. Tijdens het gezellig samenzijn werden ook een paar gedichten voorgedragen.
Iedereen had volop de gelegenheid tijdens het lopend buffet met de aanwezige gasten een praatje aan te knopen. Als klap op de vuurpijl was er een overvloedig toetjesbuffet van diverse ijssoorten, bavarois en puddinkjes. Dat liet niemand links liggen!
Dank aan de vrijwilligers die weer zorgden voor een vlekkeloze organisatie alsmede aan de vrijwillige chauffeurs die de gasten bereid waren te brengen en te halen. De Zonnebloem kan wederom terug kijken op een geslaagde activiteit die velen een onvergetelijke middag en avond heeft bezorgd.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.