Zeilen op het kanaal

DIEREN – De Isala II Welpen van Scouting Dieren (waterscouting voor kinderen van 7-11 jaar) hebben bewezen dat het kan. Om het vaarseizoen 2012 in stijl af te sluiten, hebben de Welpen zaterdag met optimisten, geleend van de WSV Giesbeek, op het Apeldoorns kanaal een zeilspel gedaan. Met drie Welpen in een bootje roeiend tegen de wind in en zeilend weer terug. Door Watersport de Sluis waren, ter ondersteuning, een kano en een waterfiets ter beschikking gesteld, zodat een veilig spel gegarandeerd was. Op dit moment is er overigens nog plaats voor nieuwe leden in de groep, voor meer informatie stuur een mail aan: Isala2.Welpen@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.