Home / Hoenderloo / Hoenderloo Groep naar Eurodisney

Hoenderloo Groep naar Eurodisney

HOENDERLOO – Directielid Hans van Eenennaam van autobedrijf Wensink heeft een cheque van € 1.500,- overhandigd aan Ruben van Voorneburg van De Hoenderloo Groep. Het geld komt uit het Wensink Charity Fund en wordt gebruikt voor een trip aan Eurodisney voor elf jongeren van de leefgroep Mistral in Hoenderloo.

De jongeren van leefgroep Mistral zijn tussen de vijftien en achttien jaar en kampen met ADHD of een vorm van autisme. “Bij ons worden ze voorbereid op een volgende fase”, zegt groepsleider Ruben van Voorneburg. “Dat kan weer thuis wonen, kamertraining of zelfstandig wonen zijn. Bij ons werken ze onder meer aan het weer omgaan met de buitenwereld.”
De jongeren krijgen hiervoor bij De Hoenderloo Groep de noodzakelijke begeleiding, maar geld voor iets extra’s is er vaak niet. “Daarom ben ik op zoek gegaan naar sponsoren om met deze jongens een keer een trip naar het buitenland te maken”, zegt Van Voorneburg. “De meesten zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Het is een reisje waar ze ontzettend naar uitkijken en waar zelf ook actief proberen geld voor in te zamelen. Met de bijdrage van Wensink zijn we ontzettend blij. Hiermee komen we een heel eind. We hopen dat we in maart richting Parijs kunnen.”

Op de foto: V.l.n.r. Servicemanager Theo Hazeleger, groepsleider van de leefgroep Mistral Ruben van Voorneburg, directielid van Wensink Hans van Eenennaam, bewoner van de leefgroep Robin en verkoper bedrijfswagens Nanne Bekkema.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.