Snoeiharde Rocktober

KLARENBEEK – De derde editie van het muziekfestival Rocktober in het Dokter Blokplantsoen is een geslaagde happening geworden! Ruim 250 bezoekers trokken zaterdag naar het festival in het centrum van Klarenbeek. Drie bands uit het zuiden van het land wisten de bezoekers te vermaken met hun versie van drie wereldberoemde acts, Nirvana, Motörhead en Guns ’n Roses. Het geluid was goed voor elkaar, aan decibellen geen gebrek en ook aan de looks was aandacht besteed.

Harry en Jeroen, de geestelijke vaders achter het muziekspektakel, openden en spraken een woord van dank uit aan alle vrijwilligers en sponsoren.
Als eerste betrad Demulotion het podium om het publiek nummers van Nirvana te laten horen. Ze deden dat met veel enthousiasme en zetten een prima imitatie neer van de roemruchte band rond Kurt Cobain. Daarna was het de beurt aan Snaggletoöth (foto) om een ode te brengen aan Motörhead, de ruige hardrockband uit Engeland. Onder het motto ‘Motörhead! Everything is Röck ’n Röll!’ werden de bezoekers getrakteerd op nummers als Ace of Spades en Killed by death, voor de echte liefhebber smullen dus.
Als laatste was het de beurt aan Gunz ’n Rozes, die het festival op een prima wijze afsloot. Alle hits en bekende nummers uit het repertoire van Guns ’n Roses werden gespeeld. Het publiek reageerde er zeer enthousiast op!
Tussen de bedrijven door onderhielden de eigen DJ’s Jeroen en Jory het publiek met een gevarieerd aanbod aan muziek, met geluid en beeld. De traditionele Whooaaahhhh! competitie werd dit jaar gewonnen door Stefan Buitenhuis. De organisatie (CV Pacelli, Jeugdcentyrum de Hulsbosch en de Kajotters) was dik tevreden – foto: Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.