Home / Doesburg / Griezelen op de Lage Linie

Griezelen op de Lage Linie

DOESBURG – Jongerencentrum 0313 hield ook dit jaar een Halloween feest. Alle kinderen konden zaterdag meedoen aan een tocht door nachtelijk en duister Doesburg.

Vele kinderen en hun ouders kwamen zaterdagavond verkleed naar het jongerencentrum aan de Barend Ubbinkweg en de groepjes die deelnamen hadden zelf namen gekozen voor hun groep. Zo waren er ‘De giftige bende’, de ‘Creepygirls’, ‘Monsters & Co’ en nog vele anderen. Ze hadden zichzelf ook uitgedost als Halloween-figuren, met veel enge maskers en geschminkte gezichten. Er was door de organisatie een tocht uitgezet door duister Doesburg en de verschillende groepen vertrokken een kwartier na elkaar. De route voerde ook door de Lage Linie en in het donker was het dan maar kijken wat ze onderweg tegenkwamen. De schrikreacties waren er dan ook veelvuldig. Maar het was erg leuk – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.