Home / Velp / Isseltaler schwung

Isseltaler schwung

VELP – Met 400 aanwezigen zat de zaal behoorlijk vol tijdens de cd-presentatie van ‘Isseltaler Schwung’, zaterdag in de aula van Van Hall/Larenstein. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Johan van de Berg, die vanaf de oprichting in 1977 lid is van het orkest. Nog steeds speelt de Rhedenaar z’n partijtje mee op flügelhorn. De presentatie van de cd, de zevende alweer van de Isseltaler Musikanten (foto), was één van de hoogtpunten van de dag. Die begon al vroeg met workshops door de muzikanten van het Oostenrijkse orkest ‘Die Innsbrucker Böhmische’. Die professionele muzikanten sloten de dag ook af met een optreden – foto: Marc Pluim
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.