Home / Bronkhorst / Nieuw kledingpakket voor jeugdteam ZV De Spreng

Nieuw kledingpakket voor jeugdteam ZV De Spreng

BRUMMEN – Autobedrijf Gert Mulder uit Brummen verlengt zijn sponsorcontract met ZV De Spreng. Al zes jaar is hij sponsor van het waterpoloteam onder 15 jaar. Bij de verlenging van de sponsoring voor nog eens drie jaar, werd het team door Gert Mulder in het nieuw gestoken.

Het gemengd jeugdteam onder 15 jaar speelde afgelopen zaterdag in het thuisbad Rhienderoord tegen Scholtenhagen uit Haaksbergen. Met een uitslag van 19 – 6 werd het een monsterzege voor De Spreng. Ter gelegenheid van de ondertekening van het verlengde sponsorcontract en de uitreiking van het kledingpakket had Gert Mulder een taart voor het team meegebracht. Deze mocht alleen worden aangesneden na een overwinning. Het kon dus niet op zaterdag; nieuwe kleding, een grote overwinning en taart.

Voorzitter André Hoetink van De Spreng benadrukte in zijn speech het belang van betrokkenheid van lokale ondernemers bij het verenigingsleven. Autobedrijf Gert Mulder geeft van deze betrokkenheid bij De Spreng al zes jaar blijk. Dat de verbintenis nog eens met drie jaar wordt verlengd, wordt door de vereniging zeer op prijs gesteld. Op de foto het gemengd jeugdteam onder 15 jaar en de heer en mevrouw Mulder van autobedrijf Gert Mulder.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.