Home / Bronkhorst / Revue trekt volle zalen

Revue trekt volle zalen

BRUMMEN – Dat de Brummense Sportclub honderd jaar bestaat, zal niemand ontgaan zijn; diverse activiteiten zijn er al in het jubileumjaar gehouden. Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag werd de Revue opgevoerd. Zo’n vijftig verenigingsmensen van de sportclub, aangevuld met zeer enthousiaste buitenstaanders brachten driemaal de revue op de planken in Concordia in Brummen. De revue was opgezet in de vorm van een voetbalwedstrijd en dat betekende twee keer 45 minuten toneel, zang en dans. De zaal zat vol en er is veel gelachen. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.