Home / Bronkhorst / Mini’s HV Brummen naar Groesbeek

Mini’s HV Brummen naar Groesbeek

BRUMMEN – Regelmatig organiseert een handbalvereniging een toernooi voor de miniteams. Dit zijn de jongste en (meestal) de kleinste leden van een vereniging. Zij handballen niet in de competitie. Op zaterdag 3 november organiseert Groesbeeks Glorie een dergelijk toernooi. Naast de wedstrijden zijn er vaak andere activiteiten te doen, zoals schminken. Ook het miniteam van HV Brummen gaat naar dit toernooi. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur en wordt gehouden in Groesbeek in sporthal Heuvelland.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.