Home / Doesburg / Fietser (14) in Doesburg door auto geschept en gewond

Fietser (14) in Doesburg door auto geschept en gewond

Het slachtoffer liep naar verluid ernstige verwondingen op nadat hij door een auto was geschept toen hij de rijbaan van de Ellecomsedijk overstak. De automobiliste had een aanrijding niet meer kunnen voorkomen. De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de precieze toedracht. Gedurende de afhandeling van het ongeval sloot de politie de weg in beide richtingen af. Het verkeer werd omgeleid via onder meer de Rivierweg. Omstreeks tien uur werd de weg weer vrij gegeven.

 

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.