Home / Hall / Worstenactie voor SHE

Worstenactie voor SHE

HALL – Komend weekend, 2 en 3 november, zal voetbalclub SHE uit Hall starten met de worsten actie. Dit betekent dat alle clubleden deur aan deur in Eerbeek en Hall rookworsten zullen gaan verkopen. Deze rookworsten worden de week voorafgaand aan de actie gemaakt door Slagerij Van der Horst, Keurslager uit Eerbeek. Van der Horst heeft net het Nederlands Kampioenschap Rookworst Fijn op zijn naam geschreven. Evenals in 2011 en 2010. In 2011 werd zijn grove rookworst bekroond met goud en werd zijn fijne rookworst de bronzen rookworst! Het feit dat de producten van Van der Horst bekroond zijn, betekent dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt. SHE was dan ook zeer verheugd dat ze deze actie van EHTC over kon nemen. Van der Horst, Keurslager heeft een gedeelte van de opbrengst aan de club toegezegd wat natuurlijk een mooi gebaar is. Deze actie is alweer de vierde actie in aanloop naar het 75-jarig jubileum van de voetbalvereniging, na de compostactie, de wedstrijd van De Graafschap en de nog lopende veiling (veiling-vvshe.nl). De jubileumcommissie van SHE hoopt door middel van deze en volgende acties voldoende geld bijeen te sprokkelen om een geweldig en geslaagd jubileumjaar te kunnen organiseren
 

Op de foto voorzitter SHE, André Van der Welie, die de eerste worst door de heer van der Horst krijgt uitgereikt.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.