Home / Bronkhorst / Schadebedrag goed geraden bij Vos & Partners

Schadebedrag goed geraden bij Vos & Partners

BRUMMEN – Tijdens de open dag bij autoschadebedrijf Vos & Partners in Brummen, konden bezoekers raden naar het schadebedrag van een auto. De betreffende BMW zat overigens flink in elkaar. De exacte schade was namelijk door een expert geschat op € 11.952,34 en dat bedrag werd bijna goed geraden door Luuk de Ruyter uit Eerbeek.

Die vulde namelijk 12.000 euro in op het deelnameformulier. Vrijdag ontving hij uit handen van de drie eigenaren van Vos & Partners zijn prijs: een Samsung Galaxy Tablet. Daar was hij uiteraard erg blij mee. De show van het schadebedrijf, dat inmiddels alweer 2,5 jaar actief is in de regio, was overigens een groot succes. Mede ook door de showauto’s die dankzij bemiddeling van Van de Giessen autoshop in Eerbeek naar de Hazenberg waren gekomen om het open huis luister bij te zetten – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.