Home / Klarenbeek / Schenking van De Neutenkrakers aan Het Heidepark

Schenking van De Neutenkrakers aan Het Heidepark

KLARENBEEK – Carnavalsvereniging De Neutenkrakers uit Klarenbeek heeft haar 44-jarig bestaan afgesloten door vorige week een cheque te overhandigen aan het bestuur van de begraafplaats Het Heidepark in Klarenbeek. In november sluiten De Neutenkrakers hun 44 jarig bestaan af.
Dit jubileum is afgelopen jaar gevierd met een reünie voor alle (oud) leden van De Neutenkrakers en een uitgebreid carnavalsweekend. Om dit jubileumjaar af te sluiten heeft het bestuur besloten een cheque te overhandigen voor de begraafplaats Het Heidepark in Klarenbeek.
“Lang hoefden we er niet over na te denken aan wie we dit bedrag wilden schenken”, aldus voorzitter Edwin van Zeijst, “Het Heidepark is een mooie begraafplaats in het dorp, die met veel vrijwilligers werkt. We wilden graag een gift doen aan iets, wat echt van Klarenbeek is. Het bedrag van 444,44 is natuurlijk gerelateerd aan het 44 jarig bestaan van de vereniging”.
De cheque werd afgelopen week overhandigd aan de voorzitter en secretaris van Het Heidepark, Reinier Plante en Bart Brouwer. “Het is een welkome aanvulling voor ons aulafonds, want we willen heel erg graag de tijdelijke unit die er nu staat, vervangen voor een permanent gebouw en met deze gift komen we daar weer een stukje verder mee”, aldus de voorzitter van Het Heidepark.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.