Zaterdag ook bij Auto Hillen Nationale Opel Testdag

ZUTPHEN – Alle Opel-dealers staan op zaterdag in het teken van de Nationale Opel Testdag. Op deze Opel-feestdag kunnen alle Opel-rijders in Nederland hun auto langsbrengen voor een gratis 18-puntentest en profiteren van diverse aanbiedingen op onderdelen en accessoires. In onze regio verzorgt Auto Hillen in Zutphen de testen.

Eén ding staat daarbij voorop: echt elke Opel is welkom, ongeacht zijn leeftijd en herkomst. Hiermee sluit de Nationale Opel Testdag perfect aan op de recent gelanceerde Opel-campagne ‘Welkom Thuis’. Opel-eigenaren die de Opel-dealer uit het oog zijn verloren of deze nog nooit hebben bezocht, worden uitgenodigd hun auto – van welk bouwjaar of herkomst dan ook – voor onderhoud en service naar de Opel-dealer te brengen. Daarmee komen ze in aanmerking voor aantrekkelijk voordeel.
De Nationale Opel Testdag vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zaterdag van november en trekt elk jaar weer vele duizenden Opel-rijders naar de officiële Opel-dealerbedrijven. En ook dit jaar – op alweer de achttiende editie – is de 18-puntentest het middelpunt. De Opel-dealer controleert de auto in kwestie op maar liefst achttien punten, waaronder de radiateur, de V-snaar en de multiriem, het oliepeil en het koelvloeistofniveau, de schokdempers en de banden. Deze controle wordt gratis aangeboden, net als een attentie voor iedere Opel-rijder.

Terwijl de auto door de experts gecheckt wordt, kan de Opel-rijder in een gastvrije ambiance een kijkje nemen achter de schermen van de dealer. En daarnaast natuurlijk in de showroom een blik werpen op de nieuwste Opel-modellen, waaronder de nieuwe Mokka, de vierdeurs Astra en de elektrische Opel Ampera – of een van de andere nieuwe of gebruikte Opel-modellen. Verder kunnen de bezoekers profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Zoals het Winterplan-certificaat dat tijdens de Nationale Opel Testdag niet € 22,50 maar € 17,50 kost. Het certificaat geeft tot 1 april 2013 garantie op wintergevoelige onderdelen van de auto, zoals de accu en de thermostaat. En met elk verkocht Winterplan-certificaat doet Opel een donatie aan KWF Kankerbestrijding.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.