Home / Velp / Inloophuis zoekt inventaris voor kledingwinkel

Inloophuis zoekt inventaris voor kledingwinkel

VELP – Inloophuis ’t Trefpunt in Velp loopt goed en gaat daarom uitbreiden. De verkoop van gebruikte kleding gaat naar een tweede pand: Thorbeckestraat 25. Het voordeel daarvan is dat de winkel dan op de begane grond is. De doorsnee kleding kost 1 tot 1,50 euro. Ook zijn er schoenen, tasjes en sieraden te koop. Bijzondere kelding is iets duurder. Voor de inrichting wordt nu dringend gezocht naar kledingrekken, open kledingkasten en kleding schappen aan de wand. Ook is voor 36 vierkante meter aan vloerbedekking nodig, en ondertapijt. Welke bedrijven willen helpen?

E-mail. inloophuisvelp@gmail.com
Tel. 06 – 26222162 (Klaas Eldering)
Tel. 026 – 8446768 (Cathy de Ruiter)
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.