Een groots Halloweencircus

EERBEEK – De derde editie van Halloween Eerbeek was dit jaar mooier en grootser dan ooit. Wat begon als een eenmalig feestje voor het tienjarig jubileum van ATB-club Last Gear is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Dat kon je in heel Eerbeek voelen en zien.

2600 Deelnemers waagden zich zaterdagavond aan de start. Voor een groot doek waar de Notre Dame op afgebeeld was, kwam klokkenluider Quasi Modo naar beneden, luidde de klokken en het ware spektakel kon beginnen. Straten, buurten en bedrijven waren omgetoverd tot een heus Halloweencircus met behekste bomen, donkere bossen en laagvliegende vleermuizen. “En ook de deelnemers hadden zich dit jaar flink uitgedost. Ik had mijn fiets behangen met spinnetjes en skeletjes”, aldus een enthousiaste deelnemer.
Ook de vier routes logen er niet om: deelnemers konden kiezen uit de Ghost Tour, Last Ride, Nightmare of Scary Movie. “Er liepen een boel enge mensen rond op de routes”, vertelt de deelnemer. Dit alles zorgde ervoor dat de derde editie van dit evenement weer zeer geslaagd was. “Het bleef nog lang onrustig in Eerbeek.”
De enthousiaste reacties bleven binnenstromen: ‘Hulde voor de ondernemers en bewoners van Eerbeek. Wat een geweldig leuke tocht en heel goed geregeld. Ik heb genoten en zeker een keer leuk om over het terrein van een oude werkgever te crossen. Over twee jaar ben ik er zeker weer bij.’ Van het hele Halloween spektakel maakt RTV Veluwezoom live radio en televisie. De DVD komt binnenkort uit. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.