Home / Dieren / Senioren 2 Diderna kampioen

Senioren 2 Diderna kampioen

DIEREN – Na het eerste team is nu ook Senioren 2 van de Dierense korfbalvereniging KV Diderna / Visser Sloopwerken kampioen geworden. In een allerlaatste uitwedstrijd tegen SEV uit Zelhem is de winst binnengesleept, wat natuurlijk uitbundig is gevierd. Tijdens een speciale verenigingsavond zijn alle kampioenen van Diderna in het zonnetje gezet. Hiermee is het veldseizoen afgelopen en de wedstrijden gaan nu in de zaal verder.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.