Home / Hall / Worstenactie voor SHE

Worstenactie voor SHE

HALL – Voetbalclub SHE uit Hall start komend weekend met de worstenactie. Dit betekent dat alle clubleden deur aan deur in Eerbeek en Hall rookworsten gaan verkopen. Deze rookworsten worden de week voorafgaand gemaakt door Slagerij van der Horst, keurslager uit Eerbeek. Van der Horst heeft net het Nederlands Kampioenschap Rookworst Fijn op zijn naam geschreven. De keurslager heeft een gedeelte van de opbrengst aan de club toegezegd.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.