Home / Bronkhorst / Henk Rozie Award voor Samsen

Henk Rozie Award voor Samsen

BRUMMEN – “Je beleeft er zelf een heleboel lol aan”, zei Herman Samsen maandag toen hij thuis werd verrast door het bestuur van Wijkraad Oliemolen uit Brummen. In het bijzin van zijn vrouw Anneke, zijn zoons met echtgenotes en kleinkinderen, kreeg hij de Henk Rozie Award uitgereikt door Henk Rozie zelf. Samsen heeft zich als wijkbewoner van de Oliemolen onder andere verdienstelijk gemaakt voor de kerkenmarkt en de kindervakantiespelen. Daarnaast deed hij het nodige bij het vissen en ook nu vindt hij het prettig om aan de waterkant te zitten en ze te laten bijten. Hij vertelde erbij dat je erg veel plezier kan beleven aan vrijwilligerswerk, maar wat daarbij van belang is dat het thuisfront hier volledig achter staat.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.