Home / Laag-Soeren / Inschrijven Strijkersdag

Inschrijven Strijkersdag

LAAG-SOEREN – Drie professionele musici bundelen hun krachten en houden de strijkersdag Rond Kerst en Corelli op zondag 9 december in het Sprengenhus in Laag-Soeren. Amateurstrijkers krijgen dan de kans om samen te spelen, te repeteren, te netwerken en vooral om te genieten. De inschrijving is gestart op 23 oktober. Er zijn slechts 35 plaatsen dus snel inschrijven is aan te raden. Overdag repeteren de aanvangers sfeervolle kerststukken als Away in a Manger en Patapam. De gevorderden spelen het beroemde kerstconcert van Corelli in zijn geheel, met kans om te soleren.

Bos & Tjoelker Vioolschool, tel. 026 – 3612107, e-mail. tjoelkerbos@xs4all.nl
Renske Béguin, tel. 06 – 18412002, e-mail. renskecelliste@gmail.com
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.