Home / Velp / Petite Fleur zet de bloemen buiten

Petite Fleur zet de bloemen buiten

VELP – Bloembinderij Petite Fleur, gevestigd in de Versgaard aan de Hoofdstraat in Velp, wordt sinds 1 januari van dit jaar gerund door Alisa en Ernis Begovic. Zij namen het stokje over van Netty en Willem Bekkers, die na veertig jaar de bloemetjes buiten gezet te hebben, nu lekker genieten van hun pensioen. De nieuwe eigenaren zijn op dezelfde voet verder gegaan.

Het assortiment is hetzelfde gebleven, de zaak is alleen groter (meer meters) geworden. “Ik help nog af en toe met de inkoop en de bloemen kant-en-klaar maken”, vertelt oud-eigenaar Willem Bekkers.
Bij Petite Fleur staat kwaliteit voorop. “Wij doen zelf de inkoop drie tot vier keer per week. Alles komt dan vers uit Aalsmeer. Door de hoge omzetsnelheid zijn onze bloemen altijd vers”, aldus Alisa Begovic. “Als bloemen niet goed zijn, wat overigens bijna nooit voorkomt, mogen klanten terugkomen voor een nieuwe bos bloemen.”
Het assortiment van de bloembinderij in de Versgraad is zeer uitgebreid. “Wij hebben zeker weten het grootste en beste assortiment snijbloemen van Velp”, zegt Ernis Begovic. Deze worden buiten mooi gepresenteerd nadat de bloemen blad- en doornvrij zijn gemaakt. Dat is een stukje service naar de klant wat het echtpaar graag levert. “Service naar de klant vinden wij erg belangrijk, net als klantenbinding.”
Petite Fleur heeft meer dan snijbloemen. Ook planten voor binnen en buiten, vazen en potten. Daarnaast kan men ook bij de Velpse bloembinderij terecht voor graf- en bruidswerk. En voor bedrijven biedt Petite Fleur speciale bedrijfsabonnementen aan. “En voor wie niet in de gelegenheid is naar de winkel te komen, is er een bezorgdienst”, vertelt Ernis. De bezorgdienst komt in de regio Arnhem / Velp, tot Oosterbeek en Rheden aan toe. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.