Home / Velp / Extra inspanning voor staatsdiploma

Extra inspanning voor staatsdiploma

VELP – Voor oud-leerlingen uit klas 4A (Vmbo) van Groenhorst Velp was het dubbel feest. Na het behalen van hun diploma gemengde leerweg, vorig schooljaar, ontvingen zij alsnog op 9 oktober ook een officieel Staatsexamen diploma voor de Theoretische leerweg. Om dit voor elkaar te krijgen, deden zij examen in één of meer extra theorievakken. Een leerling die de gemengde leerweg mét het extra vak bij Groenhorst Velp volgt en alle vakken haalt, ontvangt vervolgens het staatsexamendiploma voor de Theoretische Leerweg. Zij hebben daardoor een breed Vmbo diploma en dat geeft recht op doorstroom naar veel verschillende MBO opleidingen. Van uiterlijke verzorging tot ICT, van administratie tot groen MBO. Zo biedt Groenhorst Velp als één van de weinige scholen een diploma voor soms wel vier sectoren.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.