Zonnepanelen dankzij weddenschap

DIEREN – De Dierense Speeltuin heeft mooi geprofiteerd van een weddenschap tussen wethouder Harriët Tiemens van de gemeente Rheden en ondernemersvereniging DELS. Donderdag kreeg voorzitter Marieke Hartjes van de speeltuin een mooie cheque van Tiemens, die ingeleverd kan worden voor acht zonnepanelen, geleverd door het bedrijf Pfixx Solar.

DELS heeft een collectieve inkoopactie van zonnepanelen opgezet voor het bedrijfsleven en agrarische ondernemers. Bij start van deze actie heeft de ondernemersvereniging Tiemens uitgedaagd tot een weddenschap. Zou de collectieve inkoop leiden tot plaatsing van minimaal 250 zonnepanelen binnen de gemeente, dan zou de wethouder een derde deel moeten bijdragen aan de kosten van zonnepanelen voor de Dierense Speeltuin. Tot nu toe zijn aanvragen voor ruim 250 panelen binnengekomen. Het bedrijf Pfixx Solar Systems uit ’s Heerenberg levert en monteert de zonnepanelen. Ook Pfixx Solar Systems draagt financieel bij aan de plaatsing van zonnepanelen bij de Dierense Speeltuin.
Zowel Tiemens als de organisatie vanuit DELS is enthousiast over het succes van de actie. Nog tot eind december kunnen mensen zich aanmelden en ook particulieren kunnen aanhaken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Arno Klavers van DELS, tel. 0313-414318 of arno.klavers@dels.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.