Home / Eerbeek / Feest voor Kiboe

Feest voor Kiboe

EERBEEK – Een ontzettend gezellige middag met een geweldige opbrengst. Dat is het eindoordeel over de benefietmiddag voor de Eerbeekse Kiboe, die zondag werd gehouden in Spoorzicht. Op initiatief van vrijwilligerster Joyce Arends was een Hollandse Middag opgezet, waar iedereen gratis aan meewerkte: mensen van geluid en licht hielpen mee, Tommy ten Hove stelde de zaal beschikbaar en acht artiesten traden geheel belangeloos op. Dankzij al deze vrijwillige steun heeft de middag een mooi bedrag opgeleverd. “Uit een eerste telling blijkt dat we meer dan 900 euro hebben opgehaald”, vertelt Frederike van Nieuwenhuizen van Kiboe blij. “Daarmee kunnen we weer een hek rondom één van de weitjes vervangen, of in ieder geval een deel. De oude houten hekken zijn verrot en willen we vervangen door metalen hekken die langer meegaan.” Een enorme investering, die dankzij alle bezoekers van de Hollandse Middag weer een stukje is gerealiseerd. Wat Van Nieuwenhuizen betreft komt er volgend jaar zeker een vervolg op de middag. “Het was zo gezellig, ik heb ontzettend veel plezier gehad. We hebben alle betrokkenen alvast gevraagd en iedereen doet volgend jaar weer mee.” Dat wordt volgend jaar dus weer een dolle middag met muziek, polonaise en een mooi bedrag voor Kiboe.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.