Home / Eerbeek / Resultaten Eerbeekse Schaakclub

Resultaten Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Drie keer per seizoen wordt op de Eerbeekse Schaakclub een avond gewijd aan een drieslagtoernooi. Dan worden drie partijen van elk 25 minuten per persoon gespeeld. Donderdag werden de ronden 1 tot en met 3 gespeeld. Wim Verhagen kwam voor de eerste keer een kijkje nemen op de club en hij speelde tegen Rolf van Agtmaal. De uitslagen van de drie partijen waren Van Agtmaal, Roel Gerritsen, Gerrit Nikkels en Henk de Bruin wonnen ieder één partij tegen wisselende partners. Gerrit v.d. Spreng en Jan Breij wonnen twee partijen en de beste resultaten behaalden Ed v.d. Griendt en Wim Geurink met elk drie punten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.