Home / Bronkhorst / Imkers planten ‘lente’

Imkers planten ‘lente’

BRUMMEN – De imkers van de Brummense bijenvereniging hebben zaterdag zo’n 16.000 bollen gepoot. Die botanische bollen zijn in Eerbeek, in de buurt van de Groeneweg, op een rotonde aan de Zutphensestraat in Brummen en in de wijk Elzenbos in Brummen gepoot. Zij sieren in het voorjaar de perken en tuinen en leveren met stuifmeel en nectar de eerste bouwstenen voor de nieuwe hommel- en bijenvolken. Bij de bijenweide aan de Voorsterweg in Brummen zijn bollen gepoot die samen het woord ‘lente’ vormen. Dat wordt vast een mooi plaatje in het vroege voorjaar – foto’s: Robin Donderwinkel
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.