Home / Klarenbeek / Vechtpartij op straat in Klarenbeek, één aanhouding

Vechtpartij op straat in Klarenbeek, één aanhouding

KLARENBEEK – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een groep vechtende mensen uit elkaar moeten halen op de Klarenbeekseweg in Klarenbeek. Een 22-jarige man uit Den Haag die de confrontatie bleef opzoeken en zo dronken was dat hij nauwelijks op zijn benen kon blijven staan, is aangehouden.

De politie werd rond 01.00 uur gebeld over het conflict, wat in een horecagelegenheid was begonnen en buiten verder ging. Er bleek sprake van twee groepen die elkaar uitdaagden. De politie ging ter plaatse en heeft de vechtenden uit elkaar gehaald. Diverse jongens die daarna nog steeds de confrontatie opzochten, zijn door de politie aangesproken en gewaarschuwd, en gedroegen zich daarna rustig. Geen van de jongeren wilde aangifte doen van een strafbaar feit. Alleen de 22-jarige uit Den Haag is aangehouden voor openbaar dronkenschap, omdat de man erg dwars was en de confrontatie bleef opzoeken. Zijn vrienden kregen nog de gelegenheid om de man zelf mee te nemen en weg te gaan, maar toen dat niet gebeurde is die figuur aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Hij krijgt een boete voor openbaar dronkenschap.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.