Home / Dieren / Zwaar ongeval in Dieren

Zwaar ongeval in Dieren

DIEREN – Een frontale botsing tussen twee auto’s op de Zutphensestraatweg net voor de bebouwde kom van Dieren, heeft vrijdagmiddag voor flink wat overlast gezorgd in de avondspits. Twee mensen raakten gewond.
Het ongeluk gebeurde kort na half vijf ter hoogte van de sluis in het Apeldoorns Kanaal. Door een nog onbekende oorzaak kwamen een Audi en een bestelauto frontaal in botsing met elkaar. De gewonden zijn voor medische behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.
Vanwege het ongeval was de Zutphensestraatweg in beide richtingen afgesloten. Zowel het verkeer richting Brummen als dat richting Arnhem liep vertraging op in de bebouwde kom van Spankeren reed het verkeer zich vast op de wegversmallingen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.