Home / Hummelo / Catwoman op Jotihunt

Catwoman op Jotihunt

HUMMELO – Deze Catwoman poseert voor de kalender van Batman. Het was één van de opdrachten van de jaarlijkse Jotihunt, waar Scouting Sweder van Voorst uit Hummelo aan mee deed. Samen met zestig andere scoutinggroepen hebben de Sweders gejaagd op vossen, die zich lopend door de hele provincie Gelderland bewogen. Ieder uur werden op de speciale spelsite hints bekend gemaakt over de laatste locatie van de vossen. Om het spelelement nóg groter te maken, kwamen er via de website ook opdrachten binnen, zoals de Catwoman-opdracht. Hunters konden deze uitvoeren en daarmee extra punten halen. Maar ook de vossen hadden hun opdracht. Slagen zij er in om ongezien binnen 500 meter van het clubhuis te komen, dan volgen strafpunten. Het is dus zaak ook ‘s nachts alert te zijn. Het was de vijfde maal dat Scouting Sweder aan deze jotihunt, georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland, mee deed. Na vele foto’s, filmpjes, verkleedpartijen en ook vele kilometers ‘hunten’ is de Hummelose groep er in geslaagd 73 punten bij elkaar te sprokkelen, wat hen een plaats mooi in de middenmoot opleverde.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.