Home / Eerbeek / Wedstrijden Spiker op 3 november

Wedstrijden Spiker op 3 november

EERBEEK – De miniteams van volleybalvereniging Spiker spelen al ‘s morgensvroeg hun eerste wedstrijden. Niet alleen in de Bhoele, maar ook in de sporthallen in Apeldoorn, Deventer, Brummen en Dieren zijn de Spikermini’s actief.

Jongens C1 speelt al om 9.30u in Heino tegen Hevo en meisjes B1, koploper, speelt om 11.00u in Arnhem tegen Agilitas. Om 13.30u speelt dames 1 tegen dames 2 en dames 3 tegen dames 5 in sporthal de Bhoele. Spiker dames 1 en dames 3 staan aan kop in hun competitie.
Dames 6 treedt aan tegen BSV uit Beekbergen en Meisjes C2, ook koploper, nemen het op tegen Dynamo uit Apeldoorn.
Promovendus Spiker heren 1 staat op een mooie 2e plaats en speelt om 16.00u tegen Alterno uit Apeldoorn. Op hetzelfde tijdstip speelt meisjes A1 in Harderwijk tegen VVH. Tot slot speelt meisjes C4 tegen Wilp en dames 4 speelt tegen Terwolde.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.